Casanova

4.1 /5

Casanova Features

  • Bonus Spins
  • Scatters en Wild Symbolen
  • Uitklappende Wild Symbolen in Bonus

Casanova Information

  • Game Type: Video Slot
  • Software: Amatic
  • Winlijnen : 20
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min. €0,10 - Max. €100,-
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 17-08-2017

Heb je wel eens gehoord van de online gokkasten van Casanova? Dit is een spel van Amatic met een uitkeringspercentage van 96%. Voordat je een nieuwe gokkast gaat spelen is het goed om na te gaan wat je kunt verwachten. Daarvoor kun je namelijk nagaan wat een spel jou te bieden heeft en of dat het echt bij je past. Het voordeel wat je online hebt is dat je alle spellen kunt proberen. Ook de gokkast Casanova kan zowel gratis als voor geld worden gespeeld. Daarom laten we je graag kennismaken met het spel en zo kun jij er achter komen wat jouw opties zijn. Lees alles op je gemak door en dan weet je hoe de gokkast is opgebouwd, welke symbolen je tegen kunt komen en welke bonussen er zijn. Neem daarom de tijd om alles over de gokkast Casanova te weten te komen en dat zal jou als speler alleen maar goed van pas komen!

Casanova Review Rollen

Uitleg Casanova

De gokkast Casanova bevat in totaal 20 winlijnen. Er is ook een bonusspel aanwezig met expanding Wilds. Maar waar komt de naam vandaan? De allergrootste vrouwenverslinder heeft de naam Casanova gekregen. Hij kan iedere dame krijgen met complimentjes en door ze diep in de ogen te krijgen. Hij belooft ze dan ook nog eens eeuwige trouw. De gokkast bevat 5 rollen en 3 rijen, er zijn veel symbolen aanwezig en in totaal 20 vaste winlijnen. Dit houdt dus in dat je het aantal winlijnen niet vast kunt stellen, want iedere ronde speel je met 20 winlijnen.

Als je kans wilt maken op de hoofdprijs dan moet je gaan voor een vol scherm met Wilds en dat zijn de Casanova’s. Je zou 1000x je totale inzet kunnen winnen. Dit klinkt goed, maar dat is het ook echt! Je hebt daarom genoeg opties om in de prijzen te vallen!

Wild symbolen

Er zijn diverse symbolen aanwezig op deze gokkast. Een Wild kun je herkennen als een Casanova. Deze kan dan ook alle symbolen op de rollen vervangen allen de Scatter niet. Het is altijd prettig om te weten dat er een Wild aanwezig is, want deze zorgen er namelijk voor dat jouw winstkansen nog hoger worden. Je hebt namelijk een erg grote kans dat je gaat winnen, als je maar weet hoe je het moet aanpakken. Daarom is het van belang dat je een Wild kunt herkennen en dan ben je nog beter voorbereid op jouw gokkast spel.

Scatters

Een Scatter kan herkend worden aan het typische carnavalsmasker. Als je er 5 op de rollen hebt verzameld dan krijg je 1000 munten. Uiteraard zijn er ook nog andere symbolen en dat zijn de prachtige dames bijvoorbeeld. Zij zijn goed voor een uitbetaling van 500 munten als je er 5 hebt verzameld. Er zijn ook nog romantische cadeaus te vinden en typische zaken uit Venetië. Daarvoor krijg je als je er 5 hebt verzameld tussen de 100 en 250 munten. Een goed moment om na te gaan hoeveel geluk jij hebt en welke symbolen voor jou het meest winstgevend kunnen zijn.

Free Spins

Er is ook nog een gratis spins bonus aanwezig. Je krijgt dan free spins met expanding Wilds. Je kunt een kans maken op de bonus wanneer dat je 3 of meer Scatters hebt gedraaid. Jouw geldprijs kan dan oplopen tot erg vaak jouw inzet en dan nog eens 10 gratis spins. Let goed op want Casanova speelt een belangrijke rol gedurende de gratis spins bonus. Je herkent hem aan zijn prachtige golvende zwarte haar en zijn ondeugende glimlach. Hij zal je charmeren en wie weet wat jij er dan over gaat denken… Het kan wel eens een spannende strijd worden. Tijdens de gratis spins is Casanova een expanding wild en dat kan toch zorgen voor leuke winsten en uitbetalingen. Je zou ook nog eens de gratis spins kunnen re-triggeren. Als je 3 of meer Scatters hebt gedurende de bonusronde dan krijg je 10 extra gratis spins. Daarbij is er geen limiet aan het totale aantal free spins.

De prijzentabel geeft jou een goed beeld van welke symbolen er op de rollen te vinden zijn, hoeveel je er nodig hebt en wat de winst dan is die aan je uit wordt gekeerd. Het advies is dan ook om eerst voordat je gaat gokken de tabel door te nemen dan weet je ook wat het spel jou te bieden heeft. Zo kun je ook kijken welke symbolen het meest winstgevend zijn. Ook zou je nog kunnen kijken of dat er bonussen voor je klaarstaan die je kunt innen, dat kan het spelen namelijk nog leuker en spannender maken!

Gratis spelen of met echt geld gokken

Zoals bij de meeste online gokkast spelen, kan het spel Casanova zowel gratis als met geld worden gespeeld. Als je voor geld wilt gokken dan dien je te beschikken over een spelersaccount. Vervolgens kun je een bedrag storten en dit kan als het de 1e storting is beloond worden met een welkomstbonus. Vaak is dat een leuk bedrag wat je wel vrij dient te spelen. Let daar daarom ook goed op dat je daar aan werkt! Spelen is mogelijk vanaf €0,20 per draai en met maximaal €10.

Onthoud goed dat je de gokkast Casanova ook op je mobiel kunt spelen. Voor jou als speler is dat een mooi extraatje, daardoor kun je namelijk het spel spelen waar en wanneer je maar wenst. Daardoor kun je ook je winstkansen verhogen en zelf nagaan hoe het is om mobiel te spelen. Je zal misschien even moeten wennen aan het kleinere scherm, maar als je een aantal keer hebt geoefend dan ben je ook daar zo aan gewend. Zorg daarom dat je die kans ook gaat pakken en de gokkast Casanova mobiel gaat spelen. Ook bonussen innen en geld storten kan middels je mobiele apparaat!