Lucky Coin

4 /5

Lucky Coin Features

  • Free Spins
  • Bonus Games
  • Scatters en Wild Symbolen

Lucky Coin Information

  • Game Type: Video Slot
  • Software: Amatic
  • Winlijnen : 10
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min. €1,- - Max. €500,-
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 03-08-2015

Als je op zoek bent naar online gokkasten waar de spanning niet van is te snijden, kies dan eens voor de gokkast Lucky Coin. Je kunt dan kijken hoeveel geluk de magische munten uit het oude China je brengen. Je wordt tijdens het spel meegenomen naar het oude China en daar vind je veel magische wezens en oosterse geneeskunsten. Voordat je het weet heb je de mooiste prijzen gewonnen. Maar voordat je een gokje gaat wagen is het goed om meer over het spel te weten te komen. De gokkast Lucky Coin kan namelijk gratis en voor geld worden gespeeld, maar ook online en op je mobiele apparaat. We leggen je graag uit wat de Wild symbolen zijn en wat deze voor je kunnen betekenen tijdens het spelen. Ook de andere symbolen komen hier aan bod en geven je een duidelijk beeld van wat jij op de gokkast Lucky Coin kunt verwachten. Lees daarom alles op je gemak door zodat jij weet wat je van Lucky Coin kunt verwachten. Hoe beter je bent voorbereid, hoe prettiger het is voor jou als speler.

Lucky Coin Review Rollen

 

Uitleg Lucky Coin

De gokkast Lucky Coin bevat 5 rollen en daar op vind je veel kikkers, vissen, draken, schildpadden en de magische lotus met de helende krachten. Ook de vrouw die je kan genezen en haar geluk munten zijn uiteraard aanwezig. Ook zie je nog een aantal in Chinese stijl gevormde getallen op de rollen staan waar je mee in de prijzen kunt vallen. Er zijn in totaal 10 winlijnen en deze kun je zien omdat ze door middel van gekleurde vierkanten worden weergegeven in een rij boven elkaar. Alleen al als je het spel hebt geopend, dan krijg je zin om te spelen.

Het ziet er prachtig uit en aan alle details is erg veel aandacht besteed. Daarom willen we je graag het advies geven om het spel eens goed te bekijken en dan zet je geluid ook maar eens aan. Alles sluit echt mooi op elkaar aan en het is echt één geheel als je alles gebruikt wat de gokkast Lucky Coin je te bieden heeft.

Wild symbolen

Het spel heeft een Aziatisch uiterlijk. Dit brengt al veel moois met zich mee maar er zijn ook veel symbolen die je veel geluk kunnen brengen. Er zijn Wilds aanwezig op deze gokkast. Een Wild kan de vorm van een ander symbool overnemen alleen een Lucky Coin symbool niet. Het lijkt een eenvoudige bonus, maar als je goed kijkt dan kom je te weten dat de Wilds een 2x multiplier bij zich dragen. De winst van deze spin zal daarom dan ook verdubbeld worden en dat is in het voordeel van de speler. Ideaal dus dat er een Wild aanwezig is die je winstkansen zo enorm kan verhogen. Daarbij heb je uiteraard wel geluk nodig, maar je hebt daardoor wel de kans om te genieten van dat mooie aanbod. Laat het daarom even op je inwerken en je gaat snel zien wat de echte functie van de Wild is.

Scatters en free spins bonussen

Wanneer dat je 3 of meer Lucky Coin symbolen hebt verzameld dan zal de bonus feature worden geopend. Je krijgt dan zomaar 15 gratis spins. Echter is er nog meer, want je kunt tijdens het spelen ook je winst verdrievoudigen. Het is daarom een zeer aantrekkelijke gokkast waar je ook een gokje op wilt wagen. De winst die behaald kan worden tijdens de bonus is erg hoog! Als je de prijzentabel bekijkt, dan kun je zien welke symbolen je op de rollen tegen kunt komen. Zo zie je ook hoeveel je er nodig hebt en welke prijzen je dan kunt winnen.

Gokfunctie Lucky Coin

Er is een bonusspel aanwezig op de gokkast Lucky Coin. Als dit spel is geopend dan zie je dat er in het midden een stapel met kaarten verschijnt. Heb je de goede kleur geraden? Dan kun je een mooie winst krijgen van 2x je inzet. Als je een goede afbeelding hebt gekozen dan krijg je je inzet 4x uitgekeerd. Je mag ook een extra kaart gokken met je nieuwe inzet die dan bestaat uit je winst en je vorige inzet.

Gratis spelen of met echt geld gokken

Bij de meeste gokkast spelen kan je zowel gratis als voor geld worden gespeeld en het spel Lucky Coin is hier geen uitzondering op. Dit zijn goede opties waar je dus tussen af kunt wisselen. Als je voor geld gaat spelen dan dien je te beschikken over een account en dan kun je een bedrag storten. Dit bedrag kan als het de 1e storting is goed beloond worden met een bonus. Dit bonusgeld kun je dan later vrijspelen en ook dan kun je daar volop gebruik van maken. Zorg dat je die kans ook gaat benutten en jij weet heel snel wat Lucky Coin voor een gokkast is voor jou. Ook met lage bedragen kunnen er mooie prijzen worden gewonnen. Er kan dan ook gespeeld worden wanneer je maar wenst, want de meeste online casino’s bieden je het spel aan.