Ultra Seven

1.7 /5
GESLOTEN VOOR NEDERLAND! Play Now

Ultra Seven Features

  • Overzichtelijke Online Gokkast
  • Goed te Navigeren
  • Hoge Prijzen

Ultra Seven Information

  • Game Type: klassieke gokkasten
  • Software: Amatic
  • Winlijnen : 10
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min. €0,10 - Max. €100,-
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 25-09-2017

Amatic is een zeer bekende gokkast ontwikkelaar van online gokkasten. Ultra Seven is dan ook een gokkast die je vast en zeker eens gespeeld moet hebben. Je hebt op deze gokkast de keuze of dat je met één of met maximaal 10 winlijnen wilt gokken. Het is goed dat je weet wat je kunt verwachten voordat je een gokje gaat wagen. Dit is ook de reden dat wij je er graag op voorbereiden en deze review hebben samengesteld. Je kunt hierdoor namelijk meer uitleg krijgen over de gokkast, je weet welke symbolen je tegen gaat komen en wat jouw doel is van de gokkast. Ook kun je zien dat er zowel gratis als voor geld gespeeld kan worden en dat je online en mobiel kunt gokken. Lees alles op je gemak door zodat je bent voorbereid als je de gokkast Ultra 7 opent. Het is namelijk echt de moeite waard om na te gaan wat jouw opties zijn en dan kun je er nog meer van genieten!

Ultra Seven Review Rolls

Uitleg Ultra Seven

Er zijn diverse symbolen te vinden op de gokkast, het zijn met name fruit symbolen zoals een meloen, een sinaasappel, maar ook een citroen, de kers, een druif en de druiventros. Ook is er de rode 7 aanwezig, deze zijn van groot belang. Waarom? Omdat je daarmee de hoogste win symbolen van de gokkast te pakken hebt. Wanneer dat je namelijk 5 rode zevens weet te draaien op de rollen win je 5000x je inzet. Dit kan dus erg snel hoog oplopen. Het is goed om eens te kijken of dat jou ook gaat lukken! Ook kun je voor de druiventros en de meloenen gaan want deze zorgen voor 1000x je inzet als je er 5 hebt op de rollen.

Er zijn ook nog een aantal andere fruit symbolen en deze leveren niet zoveel geld op. Als je er 5 op een rij hebt dan krijg je daarvoor 250x je inzet. Het zijn wel symbolen die ook stacked op de rollen tevoorschijn komen en daardoor is de kans dat je een winnende combinatie maakt wel groter. Het is goed dat je weet wat je kunt verwachten qua symbolen. Dit geeft je namelijk een goed beeld van de gokkast Ultra 7. Je ziet ook dat alles echt op elkaar is aangesloten en dat je daardoor het beste spel gaat beleven! De aanbieder heeft er alles aan gedaan om er wat moois van te maken en zoals je zelf gaat ervaren, is dat zeker gelukt!

Prijzentabel bekijken

Je krijgt een goed beeld van de gokkast als je de prijzentabel hebt bekeken. De moeite waard om daar dus tijd voor vrij te maken zodat jij weet wat je kunt verwachten. Je ziet zo welke symbolen je nodig hebt, hoeveel en welke prijzen je dan krijgt uitgekeerd. Je bent zo goed voorbereid op wat er komen gaat en weet op welke symbolen je je het beste kunt richten. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar je inzet want deze is ook mede bepalend voor welk bedrag je krijgt uitgekeerd.

Gokfunctie Ultra Seven

Er zijn geen extra bonussen aanwezig, maar wel een gamble feature. Je zou een extra gokje kunnen wagen en dan gaat het er om dat je de juiste kleur kunt raden of het kaartsymbool. Op deze manier kun je tot wel 4x je winst behalen uit je laatste draai. Maar heb je het mis? Dan ben je wel je winst kwijt! Maar dit risico durf je vast wel eens te lopen, de spanning is goed te voelen. Het is altijd een gokje welke je gaat nemen als je je winst in gaat zetten en een voorspelling gaat doen. Maar het kan wel erg goed uitpakken als je je winst weer kunt verdubbelen. Het gaat er daarom om dat je ook eens een risico durft te nemen en dat kan dan wel eens erg mooi worden voor jou. Laat het even rustig op je inwerken en bekijk iedere keer wanneer dat je hebt gewonnen of je gaat gokken of niet. Je kunt ook de keuze maken om de winst opzij te zetten en een nieuwe inzet te plaatsen. Dit is helemaal aan jou, als je maar verantwoord gaat spelen.

Gratis spelen of met echt geld gokken

Een gokkast als Ultra 7 kan zowel gratis als voor geld worden gespeeld. Als je de keuze maakt om eerst gratis te willen spelen, omdat je bijvoorbeeld voor de eerste keer gaat gokken, dan kun je bij een casino virtueel tegoed krijgen. Met dat bedrag kun jij de spelregels eigen maken en zo kun je ook nog de speelomgeving verkennen. Het is een goede manier om het gokken onder de knie te krijgen en het is dan ook beter voor jou om die optie te kiezen. Wanneer het allemaal goed bevalt en je weet waar je aan toe bent, dan kun je ook voor geld spelen.

Als je voor geld een gokje gaat wagen op de gokkast Ultra 7, dan moet je beschikken over een eigen spelersaccount en ook nog eens over voldoende saldo. Het kan zijn dat het de 1e keer is dat je een bedrag gaat storten, dan wordt het bedrag wat je stort ook nog eens beloond met een welkomstbonus. Dit is alleen maar in jouw voordeel, want het wil zeggen dat je extra geld krijgt om te gokken. Het bonusgeld moet je vaak wel vrijspelen. Er geldt een minimale inzet op de gokkast Ultra 7 van €0,10 en er kan maximaal met €10 worden gespeeld per draai.

Ultra Seven mobiel spelen

De gokkast Ultra 7 kan ook op mobiele apparaten worden gespeeld. Dit is in jouw voordeel want zo kun je namelijk gokken waar en wanneer je maar wenst. Het enige waar je wellicht aan moet wennen is dat je op een kleiner scherm moet kijken. Maar door te oefenen ben je er zo aan gewend en zo vergroot je de kansen op winst. Mobiel en online spelen zijn verder hetzelfde, alleen ben je met mobiel spelen wat flexibeler en heb je meer kansen om een gokje te wagen op de gokkast Ultra 7.